Veilig Sportklimaat

Een veilige sportomgeving

De sportschool houdt zich bezig met het creëren van een veilig sportklimaat voor alle leden. Zo hebben alle docenten een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en alle vrijwilligers hebben een Verklaring Onderwerping Tuchtrecht (VOT) ondertekend. We maken ongewenst gedrag bespreekbaar zowel bij de leden als vrijwilligers.

Als er dan toch iets mis is, als er een ongewenste situatie wordt ervaren door een karateka, dan wordt er actie ondernomen. De Sportschool is aangesloten bij de Karate-do Bond Nederland en het NOC*NSF. Docenten, leden of vrijwilligers die zich niet houden aan de gedragsregels van het NOC*NSF vallen onder het sportrecht.

Vertrouwenscontact persoon Thamar Swart
Vertrouwenscontact persoon Thamar Swart

Wat doe je als je ongewenst gedrag ervaart?
De Sportschool heeft een Vertrouwenscontact persoon. Neem contact op met de Vertrouwenscontact persoon en zij kan uitleggen wat de mogelijkheden zijn in jouw situatie.
Onze vertrouwenscontact persoon heeft de cursus van het NOC*NSF gevolgd  en heeft deze functie 8 jaar lang uitgevoerd voor de KBN.
Neem contact op met Thamar Swart:
thamarswart @ gmail . com of 06 4842 3533
Indien je een mailt of een voicemail in spreekt, vermeld dan altijd het telefoonnummer en tijdstip waarop je teruggebeld kan worden.

Op deze wijze hoopt de sportschool samen met alle karateka’s een sociaal veilige sportomgeving te kunnen behouden.