Sportschool

Sensei J.v.d. Hoofdakker
Sensei J.v.d. Hoofdakker

Sportschool J. van den Hoofdakker is al meer dan 36 jaar actief in het verzorgen van traditionele oosterse vechtsporten in diverse plaatsen in het land. De sportschool is aangesloten bij de Karate-do Bond Nederland en werkt met Rijkserkend opgeleide leraren. Er wordt hoofdzakelijk karate beoefend, maar ook zelfverdediging onderwezen.

De trainingen zijn toegankelijk voor iedereen. De combinatie van zelfvertrouwen, veelzijdige lichamelijke oefeningen en een ontspannen, maar serieuze manier van lesgeven, spreekt sportieve mensen van alle leeftijden aan. Mannen en vrouwen, jongens en meisjes van 6 tot 65 jaar trainen met veel plezier bij de sportschool.

Onze site geeft een indruk van de sportschool. Als je na het bezoek aan onze site nog vragen hebt, neem dan gerust contact op. En als je in de praktijk wilt kennismaken met de enerverende karatesport, stap dan gerust eens binnen bij een van onze trainingslocaties, om te kijken of voor een gratis proefles. Je bent van harte welkom. Graag tot ziens!

Johan van den Hoofdakker

BewarenBewaren

BewarenBewaren