Succes bij laatste wedstrijden seizoen

wedstrijdploegTijdens de Funakoshi Cup is de sportschool met 16 podium plaatsen huiswaarts gekeerd! Naast de podium plaatsen hebben ook de karateka’s die niet in de prijzen zijn gevallen prima gepresteerd.
Goud was er voor: Karina van Ark, Melora Kranen, Eline Duiker en Anthony Kranen en het Kata-team (Fiene Siccama, Lucas Jansen en Jasper van Herwijnen).
Zilver voor Fiene Siccama,
Brons voor Lucas Jansen (2 maal), Daniel van Domburg, Jasper van Herwijnen, Eline Duiker en Anthony Kranen, Oumaima Aarab, Jasper Jansen en Sabrine Aarab en het kata-team (Jasper Jansen, Koen Wilting en Daniel Kranen).

Ook tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen, de Buitenveldert Cup werden  mooie resultaten behaald. Een eerste plaats was er voor Daniel van Domburg, Oumaima Aarab, Jasper van Herwijnen en het team met Fiene Siccama, Jasper van Herwijnen en Lucas Jansen.
Een mooie tweede plaats van Lucas Jansen.
En een derde plaats voor Daniel Visscher, Jasper Jansen en het team van Koen Wilting, Daniel Kranen en Jasper Jansen.
Fiene Siccama, Yasmin Balallo en Koen Wilting verloren helaas net de wedstrijd om de derde plaats maar behaalden daarmee een nette vijfde plaats. Nu gaan de karateka’s uitrusten en na de vakantie gaan ze er weer tegenaan om ook volgend seizoen weer prachtige resultaten neer te zetten.